La segona samarreta del Barça recupera el groc fluorescent

Rate this post

El Barça ha destapat el disseny de la segona samarreta de la temporada 2018/19 cinc setmanes després de fer pública la primera equipació. Per aquesta ocasió, Nike ha decidit vestir els futbolistes amb un color groc fluorescent, en homenatge a la temporada 2005/06, quan el club va aixecar el doblet amb la segona Lliga de Campions de la seva història.

La samarreta inclou gràfics amb centelleigs blaus i granes a les mànigues que busquen representar el desenfocament característic de la velocitat, mentre que el coll està bordejat amb detalls blaus. La senyera es manté a la part posterior.

Els pantalons i les mitges, al contrari que la primera equipació, també s’han dissenyat en la mateixa tonalitat groga, entretallada amb els mateixos centelleigs de les mànigues, una picada d’ull als colors històrics del club. 

Els aficionats que vulguin comprar la nova samarreta poden fer-ho per internet o a les botigues oficials del Barça per un preu que varia en funció del material utilitzat: 85 o 140 euros.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »