La Sagrada Família és un dels llocs amb més reserves del món

Rate this post

Reservar un accés prioritari a la Sagrada Família de Barcelona es troba en la llista dels deu tours amb més reserves el 2017 entre els viatgers de tot el món, segons el web TripAdvisor, que indica que entre els viatgers espanyols l’atracció més popular va ser l’entrada prioritària a la Torre Eiffel de París.

I és que Barcelona està de moda, aixó diuen les dades. Vuit dels deu tours més reservats a Espanya el 2017 van correspondre a atraccions barcelonines,en especial reservar una excursió amb autobús amb parades lliures per la ciutat, les entrades per evitar les cues a la Casa Batlló de Gaudí i visitar l’estadi del FC Barcelona amb entrades al museu.

Els viatgers del món opten cada vegada més per evitar esperar cues per gaudir dels tours. Els passos per evitar-les van aparèixer a les llistes dels tours més reservats i entre les tendències que més estan creixent entre els viatgers globals.

Dos terços dels productes més populars de 2017 van ser entrades per evitar les cues i quatre de les deu atraccions que més han crescut el 2017. L’any passat les atraccions més reservades a nivell mundial van ser el pas per evitar cues als Museus Vaticans amb Sant Pere i la Capella Sixtina, el creuer arquitectònic pel riu a Chicago i el pas ‘Eviti les cues: excursió a peu per l’antiga Roma i el Colosseu’.

Altres tours molt reservats van ser el pas prioritari a l’Empire State Building de Nova York, un dia a Abu Dhabi, una visita guiada preferent a l’Alcázar de Sevilla i un tour a peu pel barri jueu d’Ana Frank a Amsterdam, que també van entrar en la llista dels deu preferits.

Reservar noves experiències

Els llocs d’interès emblemàtics segueixen sent el més reservat pels viatgers a nivell global, però en els últims anys s’ha detectat que els viatgers estan cada vegada més interessats en noves experiències.

Així en les categories culturals, els tours gastronòmics, les classes de cuina i les visites històriques, les reserves estan en augment. Les visites històriques i patrimonials ,com el tour històric de la badia de Xarleston i la visita al camp de beisbol dels Red Sox, Fenway Park (Boston). Van veure el creixement més gran(+125% en les seves reserves).

A més la gastronomia guanya terreny: les classes de cuina i els tours gastronòmics van aparèixer entre les deu categories més populars, cada una amb un creixement en les seves reserves d’un 57%. Entre les experiències favorites dels viatgers que més creixen també es troben els creuers cap al tard amb augments del 86%, els viatges privats d’un dia (+79%), l’snorkel (+70%), el caiac i piragüisme (+67%), els viatges en blanc un (+61%) o en catamarà (+60%). 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »