La rotunda recomanació de Rufián al PP després de sortir a un vídeo seu

Rate this post

Fa uns dies es va parlar molt d’un polèmic vídeo del PP on apareixia un pare repassant la carta als Reis Mags del seu fill. En el vídeo es podia veure un nen que es lamenta que els seus cantants, actors i humoristes preferits han mort i li explica que el seu president preferit és Pedro Sánchez. El pare acaba el vídeo assegurant que portaria personalment la carta a Correus perquè no s’extraviés. Aquest desig de la mort del president del Govern va provocar un enrenou considerable. 

Borramos y pedimos disculpas por el tweet anterior. No era nuestra intención ofender ni desear mal a nadie. Ha sido un error“, escrivien en un tuit posterior. Però es veu que els populars, entre pacte i pacte amb Vox, tenen molt de temps per fer ‘creatius’ vídeos on encenen el ventilador i escampen caps als seus rivals polítics. En l’últim hi apareixen una sèrie de personalitats sobre fons negre, la cara dels quals es va transformant de l’una a l’altra, mentre hi va apareixent un text sobre cadascuna: el primer en sortir és Carles Puigdemont, a qui acompanyen amb la frase “El puso sus condiciones“. Després, el text “Y él” apareix damunt els caps d’Arnaldo OtegiPablo Iglesias, Quim Torra i Gabriel Rufián. El rostre del diputat d’ERC al Congrés es fon després en el de Pedro Sánchez, amb la frase “Y él las firmó“. Fundido a negro i apareix el text: “Esto sí que es una vergüenza. #lospresupuestosdelavergüenza”. Tot plegat, amb una música que ho acompanya.

video pp puigdemont

@PPopular

Qui ha respost després de veure’s com a un dels protagonistes del nou muntatge del partit de Casado? Gabriel Rufián. Amb la seva particular ironia els ha emplaçat a fer una nova versió amb una música una mica més adient. Al diputat d’ERC li va la marxa, i era d’esperar que hi digués la seva al respecte, acostumat a retuitejar comentaris o qüestions que el deixen de caure un burro.

Per aquells que no recordin a quin vídeo es refereix Rufián, aquí tenen el famós Black or white de Michael Jackson, amb la referència a la part final de la cançó, a partir del minut 5’27”:

Ell era el Rei del pop. I al PP es consideren els reis dels vídeos.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »