La romàntica història d’amor de Rakitic

Rate this post

Ivan Rakitic està jugant la seva millor temporada al Barça. D’això no hi ha cap dubte. El que molts culers no saben, és que a partir d’ara li han de fer reverències a la veritable artífex que el croat estigui jugant en aquesta lliga: Raquel Mauri, la dona de Rakitic. El migcampista blaugrana va ser el convidat ahir a El hormiguero i va deixar clara una cosa: per enamorar la seva parella va patir més que jugant la final de la Champions o qualsevol clàssic del Bernabéu. Fins a set mesos va haver de picar pedra Rakitic per fintar les evasives de Raquel i per arribar a l’àrea de perill d’aquesta cambrera sevillana. De fet, el dia que es va reunir amb la directiva del Sevilla, el club que el va fitxar procedent d’Alemanya, va anar a celebrar-ho al bar d’un hotel de la capital andalusa amb el seu germà i representant. Aquest rep una trucada: un altre club estranger el vol cobrir d’or. Què va dir Rakitic? Que es quedava a Sevilla i es casaria amb la cambrera. 

RAKITIC i motos

Fes clic a la imatge per veure el vídeo (del 6’46” al 7’44”)

Però com s’ho fa un croat sense tenir ni idea de castellà i acabat d’aterrar a Sevilla per seduir una cambrera d’un bar? Prenent molts rebujitos? Impossible compaginar amb entrenaments matinals… Menjant moltes tapes? Perill de perdre la línia… El que va haver de fer Rakitic va ser prendre litres de cafè… Rakitic anava com una moto, no pels cafès, sinó per Raquel. Però l’estira i arronsa va ser més llarg que una pretemporada. La sevillana era més inexpugnable que una defensa amb tres centrals. I el croat va haver de fer el partit de la seva vida durant set mesos seguits. De gener fins l’agost, quan per fi va tenir la primera cita. Però calia seguir guanyant títols amb la Raquel, calia fer un bon partit cada dia. I Rakitic va recórrer al Messi de la cançó espanyola, David Bisbal, per qui la seva dona es torna boja. Sempre que podia li cantava la cançó ‘Mi princesa’, a l’hora que aprenia castellà. Però ahir, amb Pablo Motos, també li va cantar en la seva llengua croata.

RAKITIC somrient

Fes clic a la imatge per veure el vídeo (del 14’00” al 14’43”)

De l’amor per Raquel es va passar a l’amor pel Barça, el seu club preferit des que era petit, i a l’amor per Messi. Compartir vestidor amb el millor de la història no té preu, tal i com va dir. Parlant de vestidors, també va reconèixer que al del Barça hi ha qui té qualitats amagades sota la vestimenta blaugrana i que a l’hora de fer rondos a les dutxes juga amb avantatge…

RAKITIC i formigues

Fes clic a la imatge per veure el vídeo (del 24’54” al 25’32”)

Per cert, tot i el que va haver de suar Rakitic per enamorar la seva parella, ella continua sent sevillista fins al moll de l’os. A la propera final de la Copa del Rei ho té clar: si guanya el Barça del seu marit estarà contenta, i si guanya el seu Sevilla, encara més. Sigui com sigui, el 21 d’abril hi haurà festa grossa a cals Rakitic Mauri. 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »