La ridícula reacció de Letícia en un avió en coincidir amb un conegut

Els propers dies arribarà a les llibreries un títol que a Casa Reial no tenien moltes ganes que veiés la llum: Letizia, la reina impaciente, de l'escriptor argentí Leonardo Faccio. Veurem què es pot llegir en les seves pàgines i en quin lloc deixa la reina d'Espanya. Per anar fent boca, sempre és interessant llegir la darrera obra important que parla de Letícia, entre d'altres personatges de sang blava, el llibre que fa unes setmanes va publicar Jaime Peñafiel.

leticia llibre gtres

GTRES

Anécdotas de oro, l'escriptor desgrana a la perfecció diferents records i anècdotes sobre la família reial, amb especial protagonisme per la reina. Ara, Letícia passeja orgullosa i donant-se banys de multituds allà per on va. Fins i tot, no té por de trencar el protocol quan es troba amb algú que coneix i vol saludar, com li hem vist fer a la Virgen del Rocío d'Almonte, Huelva, mentre la visitava amb Felip. Durant el recorregut per la parròquia de Nuestra Señora de la Ascensión, i davant la mirada sorpresa del seu marit, Letícia ha anat a saludar un mític reporter gràfic de TVE, Manuel Ovalle, amb qui va coincidir en època de presentadora d'informatius.

Però hi va haver un temps on girava la cara als que coneixia. O encara més ridícul: es posava les mans a la cara per tapar-se-la. Ho explica Peñafiel. Vol Madrid-Nova York l'any 2012. Entre els passatgers de l'avió, l'il·lustre pintor Cristóbal Toral. A les dues hores, s'aixeca per anar al lavabo. Al tornar al seu seient a business class, es fixa en una dona, Letícia, amb qui havia coincidit poc abans en una recepció a l'ambaixada d'Espanya davant l'ONU: "Creyó que aquella señora, sentada en la primera fila junto a su acompañante, y que se cubría el rostro con ambas manos, era ella. Pero el hecho de taparse la cara le hizo dudar". L'artista, intrigat, va tornar a anar al lavabo: "Cuando regresó de nuevo, ella, al verle, no sólo volvió a cubrirse, sinó que dirigió el rostro hacia la ventanilla".

leticia avio2

GTRES

El pintor no entenia res. Peñafiel trasllada els dubtes que deuria tenir en veure una reacció tan infantil com la de la reina, "¿Por qué me negáis el saludo?, ¿por qué os tapáis?", així com la la reacció posterior de Toral: "Si me hubiera pedido no decir nada, nada hubiera dicho. ¿Por qué tanto misterio?". I rebla Peñafiel: "Toral no es un paparazzi, sinó un artista a quién poco le importaba que ella viajara sola o en compañía a Nueva York".

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: