La resposta de Pau Echenique a tots els missatges que deien que estava ingressat per coronavirus en un Norauto

En temps de crisi, una bona ració d'humor. Això és el que ha fet Pablo Echenique davant l'allau de missatges de gent que deia que tenia coronavirus … i que estava ingressat a Norauto , el taller especialista en automòbils.

El diputat d'Unides Podem ha respost des del seu perfil de Twitter amb un muntatge i un text que han arrasat a la xarxa social, alhora que ha desmentit que tingui el virus.

"Hi ha tanta gent fent broma amb que tinc el coronavirus (de moment no) i estic ingressat a Norauto, que han fet a 'Norauto trending topic", ha escrit. A més ha destacat la sanitat pública i el sentit de l'humor existent a Espanya, cosa que ha considerat que és "tan necessari en moments difícils".

Al costat d'aquest text, el polític ha publicat un muntatge d'ell situat a la porta d'un Norauto, just el que deien les xarxes. La publicació té més de 3.700 retuits i 18.000 m'agrada.

A més, des Norauto Espanya li han respost desitjant-li que vagi tot bé i que estarien encantats d'ajudar en qualsevol cosa que pogués necessitar.

Font

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: