La reina Sofia fa 79 anys mentre el seu matrimoni fa aigües

Rate this post

La reina Sofia fa aquest dijous 79 anys, una celebració que arriba enmig d’uns rumors que no fan més que incrementar-se: quant fa que no veu al seu -encara- marit, Joan Carles I? Fa anys que la relació sembla pràcticament trencada, fent molt que no acudeixen junts als actes familiars. De fet, l’emèrit no ha assistit ni a les tradicionals vacances a Mallorca.

El passat mes de setembre van aparèixer en un acte al Cercle d’Empresaris de Madrid, després d’una època sense que les seves agendes hagin coincidit. Però no van mostrar moltes mostres d’estima, precisament. L’ambient, doncs, no sembla el més idoni per fer una gran festa d’aniversari amb tota la família reunida -tenint en compte, a més a més, la tensió existent entre la reina Letícia amb les seves cunyades-. De fet, no s’espera que tal reunió es faci.

És tot un misteri com celebrarà el seu últim aniversari abans de fer 80 anys. Per tant, enguany tornarà a fer-ho en la més estricta intimitat. L’últim acte oficial al qual ha acudit va ser el funeral del rei de Tailàndia el passat 26 d’octubre, després d’acompanyar Felip VI i Letícia als premis Princesa d’Astúries

Reina Sofía a Tailàndia 2 EFE

Premis Princesa Astúries 3 EFE

La Reina emèrita s’ha guanyat la simpatia de molts, sent des d’un principi molt discreta i apareixent sempre amb un gran somriure. Els mitjans avui van plens d’alabances al seu físic, assegurant que gairebé no ha canviat en aquesta última dècada, conservant-se d’allò més bé.

Però aquest any no ha estat dels millors per l’emèrita. Amb la relació amb el seu marit gairebé inexistent, com dèiem, i tot l’escàndol amb la seva amant mallorquina encara molt present; la Reina segueix centrada en els projectes humanitaris que presideix.

Com celebrarà aquest aniversari? Veurà el seu marit, finalment, aprofitant aquesta data tan especial?

Powered by WPeMatico

Translate »