La reina Letícia, una “loca” del cinema

Rate this post

La reina Letícia va presidir a començaments de mes l’acte de proclamació del guanyador del premi Princesa de Girona de les arts i les lletres. Una cerimònia que va estar envoltada de polèmica, en estar ben presents els impediments que està posant la ciutat catalana perquè s’emportin els premis d’allà.

Però si ara es parla d’aquell dia, és per un tema completament diferent. Maribel Verdú va ser membre del jurat, i com a tal, va posar a les fotografies al costat de la Reina. I ara els mitjans han volgut saber com va anar, interessant-se per com és la monarca de prop. Va ser simpàtica amb l’actriu?

Ella mateixa ha contestat, evidenciant que tenen una bona relació. I és que, de fet, no és el primer cop que coincideixen: “Va ser una trobada estupendíssima, però és que no és la primera. N’hem tingut diverses i sempre és meravellosa”, assegurava davant les càmeres de GTRES.

leticia i maribel verdú casa real

reina leticia princesa asturies 2 casa reial

Casa Reial

És coneguda per molts l’afició de Letícia pel cinema, després de ser enxampada en diverses ocasions anant a gaudir d’alguna estrena amb el seu marit. Sempre s’ha dit que veuen les pel·lícules en versió original, entrant els últims i escollint l’última sessió per no cridar l’atenció.

Letícia i Felip al cinema GTRES

GTRES

I ara Verdú ha confirmat que la Reina és molt cinèfila: “És una loca del cine, li apassiona. Quan van anar als premis Princesa d’Astúries i hi era allà Coppola, -que jo també vaig anar-hi perquè havia treballat amb ell-, i ella va estar present a la conversa, mirant-ho tot, escoltant-lo… li encanta”.

Una afició de la qual segueix parlant-se.  

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »