La reina Letícia es passa amb el pintallavis vermell en un acte benèfic

Rate this post

La reina Letícia no té temps gairebé ni de preparar la maleta. A finals de mes posarà rumb al Carib per presidir un viatge de cooperació que l’apartarà del seu marit en el 14è aniversari de núpcies. Això ha fet que les especulacions sobre una possible ruptura agafin encara més pes, però ella segueix com si res passés.

L’últim destí que ha trepitjat ha estat Santiago de Compostel·la, anant-hi aquest dimarts per presidir l’acte commemoratiu del dia mundial de la Creu Roja i la mitja lluna vermella. La monarca ha fet entrega de les medalles d’or de la Creu Roja, reconeixent el compromís social i la labor solidària dels premiats.  

I com ha anat vestida en aquesta última ocasió? Tothom parla encara del look impossible que va lluir dilluns a una entrega de premi solidaris, però el d’avui també és destacable. Tenint en compte de quin esdeveniment es tractava, la Reina ha optat per un disseny sobri que ja havia lluït. De fet ha repetit tot el conjunt, els complements i les sabates; deixant per un altre dia estrenar les últimes compres que ha fet.

Hugo Boss ha estat el dissenyador escollit, apareixent amb la jaqueta i faldilla a joc d’imitació Chanel que va estrenar fa un parell de mesos. Es tracta d’una jaqueta i faldilla tweed en rosa grisós i rivets de pell negres que ha combinat amb una brusa blanca. Pel que fa als complements, ha dut uns clàssics stilettos negres i una cartera de mà del mateix to. Sobrietat i sofisticació.

leticia creu roja Casa Reial

leticia creu roja 2 Casa Reial

leticia creu roja 3 Casa Reial

Casa Reial

Però el que més ha cridat l’atenció ha estat la picada d’ullet que ha fet a la Creu Roja. Quina millor manera que anar a conjunt amb ells que posar-se unes arracades en vermell potent i maquillar-se també d’aquest to?

Letícia creu roja GTRES

GTRES

Seran veritat els rumors de crisi entre Felip i Letícia? O la imatge de normalitat que donen és real?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »