La rebregada de Lucia Bosé contra el seu fill en el seu pitjor moment: “No conozco a ningún Miguel”

Rate this post

La mare italiana de Miguel Bosé, Lucia Bosé, està passant per un moment molt delicat. Almenys si parlem des d’un punt de vista judicial.

L’actriu dels cabells blaus es troba a l’espera de judici pel cas d’un dibuix de Picasso del qual s’hauria apropiat. Bosé assegura que “La chumbera” sempre havia estat seu, malgrat que a la part posterior hi ha una dedicatòria per “la Reme”. I Remedios és precisament el nom de la que durant 50 anys va ser la dona de fer feines a casa de Lucia Bosé.

lucia bosé efe

Lucia Bosé | EFE

La Remedios va morir el 1999 i, anys més tard, Lucia Bosé es va vendre la vinyeta per 198.000 euros. Les hereves de Remedios, les seves nebodes, consideren que el dibuix els pertanyia, i ara porten Bosé als tribunals per haver-se quedat primer “La chumbera” i posteriorment els diners de la seva venda.

El jutge considera que, pel seu veredicte final, el testimoni de Miguel Bosé és clau. I la seva mare està furiosa. Les càmeres de Telemadrid l’han enganxat al cotxe i s’afanyen a preguntar-li per l’afer. “¿Cómo se encuentra su hijo Miguel?”. De cop, li canvia el rostre: “¿Quién es Miguel?¿Qué Miguel? No conozco a ningún Miguel”.

Lucia Bosé esclata contra el seu fill, que últimament està immers en una altra batalla amb la seva ex-parella, Nacho Palau. El cantant no necessita més maldecaps. D’altra banda, a ella li demanen dos anys de presó. Una condemna per la qual el testimoni del seu fill és fonamental. Miguel podria acabar enviant la mare entre reixes.

Lucia Bosé porta un barret. Si no, veuríem com els seus cabells canvien de color. De blau elèctric a vermell intens, enfadada com un dimoni.

Anar a la font
David Gorman

Powered by WPeMatico

Translate »