La reacció de Valdano després de veure com Florentino encaixava la crisi del Madrid

Rate this post

Jorge Valdano és una de les veus més autoritzades per parlar del Reial Madrid. L’actual comentarista de televisió va formar part del conjunt blanc com a jugador, entrenador i director general. Ara, des de la columna del diari El País, analitza l’actualitat d’un Madrid que es troba immers en una crisi de joc i resultats. A més, en l’edició d’aquesta setmana destapa una anècdota que va deixar l’última derrota al camp de l’Alabès.

“Al final del partit vaig creuar-me amb Lopetegui i Florentino i al veure’ls-hi la cara vaig pensar: ‘A la merda els de successos; això és una tragèdia'”, escriu Valdano. El Madrid va encadenar el quart partit sense guanyar per culpa d’un gol de Manu García al minut 95. La derrota va allargar la sequera golejadora fins als 409 minuts. 

Alabès Reial Madrid EFE

En la mateixa columna, titulada Lopetegui, Florentino i la ‘tragèdia’, Valdano assegura que el futbol d’aquest Madrid és “barroc” i que la gent espera “inspiració i no virtuts d’equips pobres” de la plantilla de Julen Lopetegui. El Madrid necessita un davanter perquè troba a faltar els gols de Cristiano Ronaldo: “El del golejador és un talent tan específic com el del porter. Lopetegui ha de trobar la confiança i Florentino l’especialista”.

Valdano afegeix que un dels “problemes” que perseguirà al Madrid 2018/19 és la “falta de punteria a l’hora d’anar al mercat per compensar la pèrdua del major golejador de la història del club (Ronaldo)”. 

La mala ratxa de resultats va posar en perill el càrrec de Lopetegui, però la cúpula del Santiago Bernabéu va decidir mantenir-lo, almenys fins al partit contra el Llevant del pròxim cap de setmana. La llosa de les més de sis hores sense marcar pot pesar una mica més si no hi ha un canvi radical de dinàmica. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »