La propietària dels Pelicans dona 1 milió de dòlars per combatre el coronavirus

La propietària dels New Orleans Pelicans, equip de l'NBA, i dels Saints, de la Lliga Nacional de Futbol Americà (NFL), Gayle Benson, ha fet una gran donació per combatre el coronavirus als Estats Units. L'empresària ha realitzat una donació personal d'un milió de dòlars per ajudar les persones afectades pel Covid-19.

A més, la Gayle Benson Community Assistance Fund també ajudarà l'Arena Assitance Fund, una fundació creada per a les persones afectades per la suspensió dels partits de l'NBA en coordinació amb el Lousiana Exposition District i l'ASM New Orleans. Així doncs, tots els empleats dels Pelicans que treballen només els dies en què hi ha partits tindran els seus salaris garantits durant el temps que s'allargui la suspensió.

Uns 100.000 dòlars de la donació de Gayle Benson aniran destinats a ajudar als treballadors de la ciutat. També, un dòlar per la venda de cada cervesa Benson's Dixie Beer es donarà al fons d'ajuda per a empleats de l'Associació de Restaurants de Lousiana.

Una altra donació de Zion Williamson

La setmana passada, l'ala-pivot dels Pelicans, Zion Williamson, va donar els diners que es necessités per cobrir els salaris dels treballadors del New Orleans Arena, pista de l'equip de Nova Orleans, durant els propers 30 dies.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: