La premsa francesa tafaneja en la burgesa catalana que surt amb Manuel Valls

Rate this post

Tal i com els vam informar fa uns dies, l’exprimer ministre de França, Manuel Valls, va fent camí polític a Catalunya al mateix temps que engega una nova relació sentimental, precisament, amb una catalana. Una rica, burgesa i unionista catalana, Susana Gallardo, hereva dels Laboratoris Almirall i exdona del fundador de Pronovias, Alberto Palatchi.

valls i gallardo ok

@esdiarimenorca

Gallardo és coneguda, també, per haver-se gravat un vídeo el passat 1 d’octubre anant a diferents col·legis electorals fent burla de l’independentisme.

gran susana gallardo

I Valls es caracteritza per ser la nova aposta de Ciutadans, amb el que queda tot dit sobre la seva postura amb l’independentisme. Valls-Gallardo, units per l’amor… i potser per més coses. Després de començar una relació sentimental a Menorca, se’ls ha vist junts per Marbella i ara també se’ls pot veure junts a una de les publicacions de capçalera del país veí: Paris Match. Una portada en aquesta revista va gairebé a missa. Cuando el río suena, agua lleva. I quan es diu a Paris Match alguna cosa, no acostumen a errar el tir. I qui apareix en portada al darrer número d’aquesta setmana? Voilà. El senyor Valls i la senyora Gallardo.

manuel valls i susana gallardo paris match

Paris Match

La nova i flamant parella apareixen tots dos amb ulleres de sol, rere el titular “Manuel Valls. Susana, el seu nou amor. Amb ella posa rumb a la conquesta de Barcelona“. I en un petit requadre, a la platja, ell de cara al sol, ella, fent-li ombra, amb la frase “La felicitat a Espanya“. El més interessant no és tant que Gallardo aparegui en portada de tota una Paris Match, que també, sinó el que s’hi diu en pàgines interiors. De fet, la revista no escatima en suposats interessos polítics rere aquesta relació, destacant que “Susana Gallardo, la millor aliada per al nou projecte polític de Valls, té una agenda que podria convertir-se en un actiu innegable per al candidat a l’alcaldia de Barcelona“.

manuel valls 2 gtres

GTRES

susana gallardo gtres

GTRES

Vuit pàgines interiors dedicades a la rica hereva catalana i al polític francès, a qui defineix com un “bell hidalgo a la reconquesta d’Espanya“. De moment, la gran esperança de Ciutadans per a Catalunya i la ciutadana catalana membre de l’alta burgesia, callen, però qui ja ha posat el focus ha estat la revista més coneguda de França.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »