La premsa espanyola justifica l’empresonament del Govern i culpa Puigdemont

Rate this post

Les portades de la premsa d’aquest divendres no podrien obrir amb cap altre tema que no fos la detenció del vicepresident Oriol Junqueras i vuit consellers. Interpretacions de tot tipus; des de mitjans que ni alaben ni critiquen la decisió de la jutgessa fins als que l’aplaudeixen amb vehemència, a més a més molts coincideixen en culpar al president Puigdemont i l’assenyalen per ser a Bèlgica.

ABC: Puigdemont abandona els seus

“Puigdemont abandona els seus”. Així és com obre el diari ABC que recorda que l’Audiència Nacional “justifica” l’ingrés a presó pel vicepresident Oriol Junqueras i vuit consellers.

Seguint aquesta línia “d’abandó”, el rotatiu afegeix una petita foto a la portada on es pot veure el president Puigdemont esmorzant amb un amic acompanyat d’unes línies que diuen: “Cafè a Brussel·les  i presó a Madrid. Puigdemont esmorza a la capital belga, ahir, a la mateixa hora en que el president Junqueras declarava a l’Audiència Nacional”.

POrtada ABC 3N

La Razón: Presó per rebel·lió

El diari obre la seva portada amb una fotografia del vicepresident Junqueras en segon pla i dos guàrdia civil al primer, una mica desenfocats. “Presó per rebel·lió” es titula la imatge que també dona per fet que el vicepresident i els consellers són culpables dels càrrecs que se’ls imputa.

La portada també destaca l’editorial de l’edició d’aquest divendres: “IMPECABLE DECISIÓ JUDICIAL”

Portada La Razón 3N

Powered by WPeMatico

Translate »