La postura impossible de Shakira deixa tothom boig

Rate this post

Shakira en estat pur. La cantant colombiana torna als escenaris ben aviat i s’està preparant a mort. Després de quatre mesos molt durs, sembla que respira tranquil·la de nou. Que patís una hemorràgia a les cordes vocals va ser un cop molt dur, enfonsant-se en haver de posposar dues vegades la gira europea que tenia preparada.

Els metges van recomanar-li extreure-li els nòduls que tenia, però amb això corria el risc de perdre el característic to de la seva veu. Precisament per això va sotmetre’s a un tractament alternatiu a base de cortisona i silenci, negant-se a operar-se.

shakira pique gtres

GTRES

De mica en mica la seva veu s’ha anat millorant, tornant a cantar a poc a poc i entrenant durament per estar bé físicament. El ball és una part importantíssima dels seus concerts, per la qual cosa ha tornat a posar-se les piles al gimnàs. Des que comencés aquesta tornada a la rutina ha anat publicant un munt de fotografies demostrant-ho, lluint més roba d’esport que vestits elegants.

 

A post shared by Shakira (@shakira) on

La data està marcada al seu calendari en vermell: el 3 de juny. Ja no queda res per veure-la a Hamburg donant-ho tot en una gira a la qual l’acompanyaran els seus fills Milan i Sasha. Però si avui tothom parla de Shakira, és per l’últim vídeo que ha penjat a la xarxa.

L’artista sembla tota una contorsionista, estirant els músculs fent postures estranyes i complicades que han deixat els seus seguidors amb la boca oberta: “Preparant el cos per assajar”, titulava. I d’aquí, a compartir-ne un altre movent els malucs.

 

Prepping my body for rehearsals / Preparando el cuerpo para ensayar Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

 

Merengue mañanero! / Morning Merengue! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

Pot semblar fàcil, però de ben segur que no ho és. Shakira torna trepitjant fort, preparada per uns concerts que seran més multitudinaris que mai. L’expectació és màxima.

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »