La policia passa a l’acció: controls i restricció de moviments pel coronavirus

L'estat d'alarma és un fet. I això mateix s'està demostrant en les primeres hores de restriccions als carrers per culpa del coronavirus. Per aquest motiu els cossos de seguretat, amb la Guàrdia Civil i la Policia Nacional al capdavant, ja han passat a l'acció i comencen a fer controls.

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha ordenat començar els controls "fixos i mòbils" en "carreteres, espais públics i estacions de transport" per complir el Reial Decret de l'estat d'alarma. I aquest matí ja s'han pogut veure els primers controls de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional. A més, també han estat enviant missatges constants a la població que no estava permès passejar i que s'havien de complir les normes dictades pel govern espanyol.

Unes mesures que coarten i restringeixen la llibertat de moviments dels ciutadans, que a partir d'ara només podran sortir al carrer per abastir-se de provisions de primera necessitat.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: