La Policia Nacional deixa clar a Girona que “sempre seran aquí” malgrat “la incomprensió i el despreci”

Després de la polèmica entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil durant l’acte de la patrona de la benemèrita a Sant Andreu de la Barca, avui la Policia Nacional a Girona ha celebrat la festa patronal dels àngels custodis amb un acte a la subdelegació del govern espanyol, la primera amb el comissari Luis César Suanzes com a cap del cos a les comarques gironines.

Suanzes no ha pogut llegir el discurs per problemes amb la veu i l’encarregat ha sigut el comissari Leoncio Martínez, que ha agraït “l’esforç i el sacrifici” de tots els policies malgrat que “no tota la societat sap apreciar la inestimable tasca” que realitzen per donar compliment “als mandats de la Constitució, les lleis i la justícia”.

En aquest sentit, Martínez ha assenyalat que la Policia Nacional de Girona no només és responsable del que fa sinó també “del que no fa, del que no defensa i del que no calla”. “Per això volem dir-vos a tots que sempre serem aquí, sense importar l’esforç, el sacrifici, la incomprensió i el despreci”, ha deixat clar. 

El subdelegat del govern espanyol a les comarques gironines, Albert Bramon ha tancat l’acte amb un discurs, en català i en castellà, que ha fet referència a la imminent sentència del judici de l’1-O i la declaració d’independència, que, segons ell, “sortirà ben aviat”. “No m’agradaria una sentència revengista ni intimidatòria, però tampoc m’agradaria una sentencia que establís la impunitat”, ha reconegut abans d’admetre que la seva opinió “no agradarà a ningú” però tampoc “compta per a res”.

De fet, Bramon ha confessat que “per sobre de tot” hi ha una cosa que el fa feliç: “que Espanya és un país democràtic que respecta la separació de poders” i que és “prou generós per celebrar un judici amb totes les garanties”. A més, el subdelegat ha subratllat que Espanya “és el país europeu que té menys demandes al Tribunal dels Drets Humans d’Estrasburg” i el que té “menys sentències desfavorables”.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: