La policia espanyola sabia que l’imam havia desaparegut setmanes abans de l’atemptat

Rate this post

La policia espanyola va perdre el contacte amb l’imam de Ripoll dies abans de l’atemptat a la Rambla. Agents de la policies espanyols van acudir a la mesquita de Ripoll el mes de juny i van demanar per l’imam Abdelbaki es-Satty, qui havia fet de confident del CNI en ocasions anteriors, però no el van trobar, segons publica Vilaweb. Es-Satty se’n havia acomiadat dies abans.

Aquest fet es va comunicar a la policia qui, per tant, va saber que el seu confident estava desaparegut. El diari també assegura que aquella visita va ser la tercera de membres de la policia espanyola a la mesquita en poc temps, totes elles amagades dels Mossos d’Esquadra.

També es dona a conèixer que l’autor de l’atropellament massiu de La Rambla, Younes Abouyaaqoub, va recórrer aquesta artèria de Barcelona amb la furgoneta pujant des del port minuts abans de l’atemptat.

L’estudi de les càmeres instal·lades a La Rambla ha permès saber que després de pujar fins a la plaça Catalunya, Younes Abouyaaqoub va girar per anar a cercar el carrer Pelai i quan va arribar a la cantonada amb la Rambla és quan va entrar a la calçada central de vianants i va començar a atropellar gent. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »