La Plataforma per la Llengua es querella contra ‘El Mundo’ per acusar-la de “filoterrorista”

Rate this post

La Plataforma per la Llengua ha iniciat accions legals contra el diari El Mundo arran de l’article publicat al rotatiu en què s’acusa directament de filoterrorista l’entitat.

L’article publicat per El Mundo apunta: “Libre albedrío para los que incitan a matar guardias civiles y se mofan de las víctimes del terrorismo, ese es el ideario de la Plataforma per la Llengua”. La Plataforma entén que aquesta afirmació, així com d’altres que inclou l’article són un insult i una calúmnia inacceptables cap a l’entitat i els seus més de 18.000 socis.

L’entitat, en un comunicat assegura, “en els 25 anys que fa que existeix, la Plataforma per la Llengua ha rebut molts atacs, també des dels mitjans, i no és el primer cop que El Mundo tergiversa informació a l’hora de parlar de l’entitat. Però no permetrem que se’ns acusi de donar suport al terrorisme i d’humiliar les víctimes del terrorisme. Al seu entendre, “El Mundo ha creuat una línia vermella, i ho ha fet fora de la secció d’opinió: per tant, és responsable de l’afirmació i la calúmnia.

Juntament amb les accions legals pertinents, la Plataforma per la Llengua ha posat en marxa una campanya de micromecenatge per finançar el procés judicial contra El Mundo.

 

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »