La nòvia d’ElRubius trenca el seu silenci: ‘He rebut insults i amenaces’

Rate this post

Ser la parella del youtuber més famós del país no ha de ser fàcil. ElRubius compta amb 29 milions de seguidors a tot el món. I quan ella el va conèixer, ho sabia. Però Cupido va fer el fet i va enamorar aquesta model madrilenya, de nom Irina Isasia, amb l’alter ego de Rubén Doblás Gundersen. Va ser ara fa dos anys quan el mateix ElRubius la va presentar en societat en un vídeo gravat al Japó.

El boom de popularitat que va adquirir va fer que aparqués la seva carrera com a model i marxés de l’agència on també hi havien treballat dones com Laura Ponte, Martina Klein o Georgina Rodríguez, parella de Cristiano Ronaldo. Tot i així, la jove continua demostrant en les seves publicacions que continua tenint bellesa i talent davant d’una càmera.

irina2

irina3

irina4

@irimatic

Ara, Irina ha trencat el seu anonimat i en una entrevista al diari El Mundo, ha deixat anar algunes perles. “Al principi de la meva relació amb ell em va fer por perdre la meva intimitat. Vaig començar a rebre insults i amenaces, em deien mil coses, i m’afectava”.

rubius

@elrubiuswtf

De tot el que la van criticar, el que més li va doldre va ser que “em consideressin una mena de florero i que el que jo havia aconseguit ho atribuïssin al fet d’estar amb ElRubius”. Assegura també que la seva parella s’ha vist desbordada especialment fora d’Espanya, però que ella és molt més anònima i que pot anar tranquil·lament pel carrer.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »