La noia de Vox del viral “Hostia, Lucía”, al programa de Griso: “Me ponen a caldo”

“Hostia, Lucía” és el lema d’aquesta campanya electoral. Només dues paraules, però que han causat furor a les xarxes socials. Pels que encara no han vist el vídeo, la seqüència és la següent: un ‘youtuber’ demana a dues noies de Saragossa quin partit votaran el 10-N, una d’elles contesta que Vox i l’altra reacciona amb aquesta frase viral. L’escena ha corregut com la pólvora, les dues amigues han aconseguit el seu minut de fama i la Susanna Griso ha volgut parlar amb elles.

hostia lucia susanna griso

Antena 3

Aquest matí, totes dues eren a ‘Espejo público’. La Lucía és la votant de Vox. L’altra noia, l’Alicia, votarà Podem. “Me ponen a caldo”, ha lamentat la primera. La jove ultradretana assegura que l’han deixat verda per dir que farà confiança al partit de Santiago Abascal. I aclareix la segona part del vídeo viral, quan diu allò de “Pero no por lo que tu crees”: “Cuando digo que voto a Vox mis amigos piensan que soy una nazi, racista y homófoba. Siempre tengo que dar explicaciones cuando digo que soy de Vox”. Amics com l’Alicia, que encara al·lucina amb la seva companya: “Yo realmente me sorprendí. Conociendo a Lucía y conociendo a Vox, no me pega. Mi amiga es tolerante y Vox es racista y homófobo”.

hostia lucia susanna griso ep

Antena 3

Malgrat les diferències ideològiques, la Lucía i l’Alicia asseguren que continuaran sent tan amigues com sempre. Tot i que evitaran parlar de política. De qui no vol saber res la votant de Vox és de tots aquells que fa dies que opinen sobre ella: “Me están llamando de todo. ¿Quiénes son realmente los intolerantes?”. La resposta és òbvia però a la Lucía no li agradarà sentir-la.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: