‘La Mira’, Premi Nacional de Comunicació

El jurat de la XIX edició dels Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat atorga els guardons d’enguany al magazín La Mira en l’àmbit de Mitjans d’Arrel Digital a Rosa Badia i l'equip de Tot és comèdia, de SER Catalunya, en la categoria de Radiodifusió; a Laia Servera i l’equip d'InfoK, de TV3, en la de Televisió; a l'Eco de Sitges' en Premsa i a l’empresa Adsmurai en el de Publicitat. L’Associació Cultural Garriguenca de Comunicacions, entitat sense ànim de lucre que edita el periòdic quinzenal SomGarrigues, entre altres, ha rebut el guardó en la categoria de Comunicació de Proximitat. El jurat ha atorgat dues mencions honorífiques a la periodista i corresponsal Rosa Maria Calaf, i al publicista Robert Rodergas.

Pel que fa a La Mira, el magazín premiat en la categoria de Mitjans d’Arrel Digital, el jurat en valora l’esforç per explicar històries de no actualitat "amb un format i una qualitat excel·lents i amb una mirada diferent" i el destaca com a "exemple de periodisme que aborda les informacions amb gran profunditat i oferint un valuós context al lector". La Mira dona cabuda a històries humanes i reivindica, a més, el gran periodisme català anterior a la Guerra Civil.

El Premi Nacional de Comunicació a La Mira se suma a un palmarès que compta amb el 7è Premi Eugeni Xammar de Periodisme (2018) que concedeix Òmnium Cultural, el 24è Premi Civisme als Mitjans de Comunicació (2019) que atorga el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i el Premi Carles Rahola de Periodisme (2020) que concedeix el Col·legi de Periodistes de Girona.

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: