La mare de Messi: “El Leo té un deute amb l’Argentina”

Leo Messi ha guanyat aquesta setmana la seva sisena Pilota d'Or. L'argentí és el millor, ha guanyat tots els títols possibles amb el Barça, però la seva assignatura pendent segueix sent amb la selecció argentina.

Messi ha portat a l'albiceleste a una final del Mundial (2014) i a dos finals de Copa Amèrica (2015 i 2016), però no ha pogut aconseguir cap títol. N'és conscient i tota la seva família també i és per això que la seva mare, Celia Cuccittini, ha parlat sobre aquest tema a CNN Radio argentina

Leo Messi sisena Pilota Or France Football EFE

"Ja sabem tota la família que té un deute amb l'Argentina. Però qui més que ell no vol guanyar un Mundial, una Copa Amèrica. Sí, es pot opinar que juga malament. Nosaltres mateixos ho fem i li diem", ha afirmat la mare de Messi.

Celia Cuccittini ha assegurat que no s'esperaven que Messi guanyés la sisena Pilota d'Or. "Estic súper feliç, no ens esperàvem el premi. Pensàvem que el cinquè hauria estat l'últim, aquesta sorpresa ha estat preciosa", ha comentat.

"Sempre m'emociona. El que va ser la seva carrera… No deixa de sorprendre'ns dia a dia el que aconsegueix. I a sobre el que és com a persona, que és el principal", ha afegit.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: