La mànager de Mariah Carey l’acusa d’assetjar-la: “Feia sexe dur davant meu”

Rate this post

Una de les cançons més famoses de Mariah Carey és All I want for Christmas is you. No hi ha centre comercial que no la posi de fil musical el mes de desembre. A partir d’ara, però, la lletra d’aquest hit pot tenir una reinterpretació. La cantant diu: Allà dalt de la xemeneia el Pare Nöel no em farà feliç amb una joguina el dia de Nadal. L’únic que vull per Nadal ets tu. 

mariah carey2

@mariahcarey

La joguina que voldria Carey per Nadal, o ara a la primavera, és el cos nu de la seva ex manager. Si m’apures, que només dugui un gorro vermell. Això és el que diu Stella Stolper, la dona que li portava tots els assumptes, menys els d’alcova. La persona que excitava Carey més que un augment de pits.

mariah carey3

La ‘tàctica’ de Carey

Les dues amiguis han acabat amb les reserves de bótox de Los Angeles. Potser anaven de la mà a cal cirurgià plàstic, però no anaven de la mà al llit. Stolper acusa l’intèrpret de Hero d’anar constantment despullada per la casa. Un unplugged on no hi eren benvinguts els micros. Perquè el que Carey volia era excitar la seva assistent. Potser per això va fer el videoclip de Touch my body, posant-hi un nerd per dissimular (clica a la foto). 

mariah carey4

Touch my body

Si la mànager no enxampava la indirecta de la jefa anant amb el pitram a l’aire, Carey feia servir una altra tàctica molt subtil: practicar sexe pujat de to davant d’ella. Això és el que ha denunciat la mànager, després de ser acomiadada, insinuant una relació causa-efecte entre la seva negativa a passar per caixa i l’acomiadament improcedent. I obrint, de pas, la porta a gustos lèsbics de qui ha estat parella de Luis Miguel o Eminem.

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

La cantant de Without you ha fet públic un comunicat dient que “Stella Stolper va ser acomiadada degut a que no exercia de manera efectiva i proporcionava un mal servei”…. O un servei insuficient. Un problema més a afegir a la llista. S’ha fet públic que pateix un trastorn bipolar i l’han criticada per utilitzar Photoshop per aprimar el seu cos a les fotos, cosa que ella ha negat sense que se li escapi el riure. Un exemple, una publicació on, justament, apareix amb la bandera gay al cul, i on sembla la seva germana petita, i una altra foto on un succedani d’Ana Obregón es va menjar l’Arc de Sant Martí i mitja platja:

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Promet ser un judici on es trauran molts draps bruts.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »