La llista d’aerolínies que permeten canviar la data del vol sense cost

El coronavirus segueix trastocant els plans d'aquest 2020 i s'estan cancel·lant congressos i esdeveniments internacionals i esportius. En definitiva, està afectant el dia a dia de la gent i això també es reflecteix amb els desplaçaments. Centenars de persones s'estan quedant a terra sense poder agafar un avió, però en qualsevol cas, les recomanacions de les autoritats és quedar-se a casa i evitar desplaçaments que no siguin estrictament necessaris. 

Davant d'aquesta emergència sanitària, s'està veient com actuen les diferents aerolínies. Algunes permeten canviar la data del vol sense cap cost, mentre que d'altres segueixen amb les seves tarifes. De moment, cap companyia aèria contempla l'opció de tornar l'import dels bitllets.

Canvi de bitllet:

– Iberia està flexibilitzant les tarifes en vols operats per la companyia i ofereixen la possibilitat de sol·licitar uns bonus per l'import del bitllet.

British Airways ha decidit eliminar els costos addicionals en el canvi de bitllet.

KLM i AirFrance permeten que tots els bitllets comprats abans del 31 de març de 2020, per viatjar entre el 6 de març i el 31 de maig de 2020, independentment de les condicions, es podran canviar sense costos fins al 31 de maig de 2020.

Air Europa permet canviar la data del vol fins al 30 de novembre o demanar un bonus per utilitzar-lo abans de final d'any a les següents destinacions: Argentina, Perú, Colòmbia, El Salvador, Panamà, Paraguai, Itàlia, Israel i els que tinguin origen a Amèrica amb arribada a Madrid.

Binter ha anunciat que tots els passatgers poden canviar la data del seu vol de manera gratuïta amb independència de la tarifa contractada.

Plus Ultra Líneas Aéreas concedeix als seus clients canviar l'itinerari del seu viatge sense cost.

Lufthansa permet el canvi de dates del bitllet sense cost.

Emirates Airline permet que els bitllets comprats del 7 de març fins al 31 podran ser canviats per unes altres dates sense cost.

Easyjet no cobrarà als seus passatgers pels canvis de bitllets.

Vueling permet un canvi de dates de vol amb les reserves que es facin entre els dies 10 i 23 de març i es podran canviar els bitllets fins al 31 de desembre de 2020.

Cathay Pacific permet canvis il·limitats sense costs en els bitllets que es comprin entre el 9 de març i el 20 d'abril.

Canvi de bitllet, però amb cost:

Ryanair permet que et tornin l'import del bitllet si el teu vol ha estat cancel·lat, però no permet un canvi de dates sense cost.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: