La Lliga i l’AFE ja tenen un pla per tornar als entrenaments postcoronavirus

La Lliga i l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) han acordat fixar amb la resta de lligues europees la tornada als entrenaments de forma conjunta després de la crisi del coronavirus. Així ho han determinat després d'una reunió celebrada entre els dos organismes, la segona de la setmana.

La patronal i el sindicat de jugadors han tractat diversos assumptes, encara que sense grans decisions, que s'han compromès a desenvolupar en els propers dies. S'han marcat tres aspectes clau: la viabilitat econòmica amb el recurs dels Expedients de Regulació Temporals d'Ocupació (ERTO), els calendaris de la competició i el retorn als entrenaments dels jugadors.

Els clubs i els jugadors tenen sobre la taula diferents opcions "i segueixen estudiant la viabilitat dins de l'escenari actual pel que s'ha decidit seguir parlant en futures reunions en els pròxims dies", han indicat en un comunicat conjunt sobre el tema dels ERTO. També tornaran a parlar del calendari en la propera reunió, encara sense avenços en aquest camp, i a l'espera de l'avenç del Covid-19 i de la resta de lligues europees i la UEFA.

Barça entrenament FC Barcelona

FC Barcelona

A més, han informat que la intenció és que la tornada als entrenaments pugui realitzar-se al mateix temps en totes les lligues europees. "S'ha fet seguiment del protocol de tornada als entrenaments per tal de garantir el més alt grau de seguretat per a la salut dels futbolistes i tot el personal que desenvolupa el seu treball amb les plantilles esportives". Així doncs, reunió d'una hora i mitja que ha acabat sense gaires conclusions.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: