La lliga estatal femenina es farà al CT d’Aro

La RFET organitza la lliga estatal femenina –Liga Mapre– amb quatre proves aquest estiu per reprendre la competició després de l’aturada forçosa per la Covid-19, una de les quals es farà a les instal·lacions del CT d’Aro. “És una oportunitat de demostrar, un cop més, que som un gran club i que tenim els mitjans i l’experiència suficients per organitzar un esdeveniment d’aquesta magnitud”, diu el president del club de la Costa Brava, Xavier Ato Herrera, que valora “l’oportunitat d’aportar activitat econòmica i social al nostre entorn, en un moment en què es necessita més que mai”.

La gira tindrà quadres de 24 jugadores en cadascun dels torneigs i té dues seus més confirmades: el Club RACE de Madrid i el CT Els Gorchs de les Franqueses del Vallès. En el cas del CT d’Aro la competició es farà sobre terra, mentre que els altres dos seran en pista dura

El club, que té una nova acadèmia d’alt rendiment a les seves instal·lacions, havia d’organitzar aquest abril el seu primer torneig femení internacional de la ITF, el segon de les comarques gironines després del de la Bisbal d’Empordà.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: