La Lliga denuncia insults contra Piqué i Shakira en el València-Barça

Rate this post

La Lliga ha denunciat al Comitè de Competició els insults i càntics que una part de l’afició del València va proferir contra Gerard Piqué i la seva parella Shakira en el partit contra el Barça corresponent a la vuitena jornada.

Com cada setmana, la Lliga envia un informe on recull aquells càntics que es produeixen als estadis i que inciten a la violència o tenen un contingut intolerant. Aquests càntics són sancionables, tal com recull el Codi de Disciplina Esportiva de la Reial Federació Espanyola de Futbol. Així ho explica la Lliga:

“Amb els jugadors ja sobre el terreny de joc per iniciar-se el partit, just en els instants previs a que l’àrbitre autoritzés començar l’enfrontament, un grup d’uns 1.000 aficionats locals, integrants de la ‘corva Nord’, ubicats en la grada gol sud, sector MA Kempes, i que pertanyen a la grada d’animació local, van entonar de forma i coral i coordinada durant aproximadament 10 segons, “PIQUÉ CABRÓN, SHAKIRA TIENE RABO, TU HIJO ES DE WAKASO, Y TÚ ERES MARICÓN“, dirigit al jugador de l’equipo visitant, Gerard Piqué. Aquest càntic no va ser secundat per la resta d’aficionats”.

“En el minut 35 de partit, un grup d’uns 1.000 aficionats locals, integrants de la ‘corva Nord’, ubicats en la grada gol sud, sector MA Kempes, i que pertanyen a la grada d’animació local, van entonar de forma i coral i coordinada durant aproximadament 18 segons, “PIQUÉ CABRÓN, SHAKIRA TIENE RABO, TU HIJO ES DE WAKASO, Y TÚ ERES MARICÓN“, dirigit al jugador de l’equipo visitant, Gerard Piqué. Aquest càntic no va ser secundat per la resta d’aficionats”

En el mateix informe, la Lliga també inclou insults contra el Reial Madrid en el partit que els blancs van jugar (i van perdre) contra l’Alabès a Mendizorrotza.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »