La lesió de Lastra al Congrés obliga a postposar la reunió amb JxCat

L'accident de la portaveu socialista Adriana Lastra durant la sessió de constitució del Congrés dels Diputats ha tingut conseqüències en l'agenda de negociacions per la investidura. En acabar la sessió d'aquest dimarts, la dirigent del PSOE s'ha desplaçat a l'hospital per a fer-se proves. Això ha obligat a posposar les reunions previstes amb JxCat. Podria celebrar-se més tard aquesta tarda o demà. Falta veure què passa amb la trobada amb l'equip negociador d'ERC. Els republicans no han rebut cap comunicació.

Adriana Lastra ha patit un accident a les escales de l'hemicicle durant la sessió constitutiva del Congrés dels Diputats. La portaveu del PSOE a la cambra baixa ha ensopegat en els graons per pujar a la tribuna a l'hora de votar i ha hagut de ser atesa pels serveis mèdics de la casa. En finalitzar la sessió, ha decidit acudir a un hospital per a fer-se la pertinent radiografia.

Per a les quatre de la tarda estava prevista una reunió de Lastra i Laura Borràs, portaveu de JxCat al Congrés, que tractaran de celebrar en un altre moment. La reunió es farà de totes maneres, ja sigui avui en una altra hora o demà.

Una hora més tard, a les cinc, hi havia agendada una reunió entre els equips negociadors del PSOE i Esquerra Republicana, també a la cambra baixa. Està per veure si també es veu afectada.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: