La Junta Electoral prohibeix els talls a la Meridiana

La Junta Electoral ha prohibit el tall a l’Avinguda Meridiana de Barcelona, denegant la sol·licitud de concentració de MeridianaResisteix davant la proximitat dels comicis del 14-F. Malgrat la prohibició de la Junta Electoral, una trentena de persones van participar aquest divendres en el 340è tall en la que és una de les principals artèries d’accés a Barcelona.

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, va participar en el tall d’aquest divendres, tal com han informat des de l’ANC en una piulada. “Avui Elisenda Paluzie acompanya la gent de Meridiana Resisteix en el 340è dia del tall. 340 dies de resistència i de denúncia de la repressió. Avui en desobediència a les prohibicions de la Junta Electoral” han escrit al compte de l’entitat independentista.

59872-piulada3.jpg

Des del compte de twitter de la CUP al districte de Sant Andreu de Barcelona s’han vantat que “s’ha desobeït” la decisió de l’organisme electoral. “Meridianes! La JEC vol fer campanya electoral sobre nosaltres. Han denegat el tall contradient els criteris de la Generalitat. Plantem cara!. Avui a la Meridiana s’ha desobeït!” han expressat en el missatge.

El col·lectiu veïnal Meridiana Sin Cortes han manifestat que “la presidenta de l’ANC només ha aconseguit reunir a 30 persones” i han criticat que “es va incomplir la llei al mantenir el tall”.

“La presidenta de l’ANC només va aconseguir reunir a 30 persones. A més, va incomplir la llei en mantenir el tall independentista de l’Av. Meridiana després que els Mossos l’informessin que la JEC ha cancel·lat els permisos de Meridiana Resisteix” han denunciat.

3893-13.jpg

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *