La Jesulina reapareix amb un nòvio multimilionari i d’origen català

Ja fa una pila d’anys que la Carmen Janeiro va decidir fer un pas enrere i apartar-se dels focus mediàtics. La germana petita del torero Jesulín de Ubrique, coneguda popularment com a Jesulina, ha passat una llarga temporada allunyada de la premsa del cor. Però el passat sempre torna i ‘Semana’ la fa reaparèixer ara a la portada de la revista. Les fotos estan fetes en un iot a Puerto Banús, Marbella. I l’home que hi ha al seu costat és el seu nou nòvio.

jesulina semana

La nova parella de la Jesulina és en Luis Masaveu Herrero. Per si el nom no dona prou pistes, la revista explica que és “asturiano de ascendencia catalana”. Uns orígens que es remunten al segle XIX, quan els Masaveu van marxar de Barcelona i es van instal·lar a Astúries. Llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra i banquer de professió, el cunyat de Jesulín de Ubrique és multimilionari. Segons la llista Forbes, l’any 2017 era ell 54è espanyol més ric, amb una fortuna de 2.500 milions d’euros. A més, la seva família té un imperi immobiliari, són els amos de diverses bodegues a Espanya i són uns dels majors accionistes del grup Liberbank (ell és vocal del consell d’administració de l’entitat).

jesulina novio gtres efe

GTRES | EFE

En Luis Masaveu està forrat i només hi ha dues paraules que puguin expressar que algú té tants diners: “Im-presionante”. Segur que és el que va verbalitzar la Jesulina el primer cop que va veure el compte corrent del seu nòvio.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: