La impotència i ràbia de Pedrerol per les reivindicacions del Camp Nou

Rate this post

El partit entre el FC Barcelona i el Sevilla de dissabte va servir perquè el Camp Nou mostrés el rebuig a l’empresonament d’Oriol Junqueras i els consellers de la Generalitat (juntament amb els de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez), i el seu suport cap a ells. Un gest que no sembla haver-li agradat a Josep Pedrerol, que a l’editorial del primer Jugones (La Sexta) de la setmana ha carregat contra els gestos de solidaritat que es van veure a l’estadi blaugrana.

“Ho han aconseguit, ens han tret el Barça”, ha sentenciat el presentador criticant un excés de politització a les graderies: “On són les banderes del Barça? Només hi ha banderes independentistes, solament càntics polítics, només pancartes polítiques. On és el futbol?”. 

El periodista, que ha titllat el Camp Nou i el Palau Blaugrana com a “seus de les reivindicacions separatistes”, ha donat pas minuts més tard a un vídeo on es pretén mostrar com es va promoure la protesta i qui la va organitzar.

Les imatges al principi se centren en els voluntaris que reparteixen les pancartes on es demana llibertat pels presos polítics. El programa destaca especialment que hi havia estrangers amb aquestes pancartes i que va haver molta gent que només els volia atendre si parlaven català. El reporter demanava als entrevistats si podien parlar en castellà perquè així “els entenia tothom”, quan, curiosament, moments abans havia parlat en anglès amb un dels assistents al Camp Nou.

Anar a la font
Marc Mestres

Powered by WPeMatico

Translate »