La icònica família d’’Els increïbles’ torna a la càrrega als cinemes en català

Rate this post

Els increïbles aterren de nou aquest divendres als cinemes per presentar una seqüela que manté com a protagonista l’arxiconeguda família de Pixar. En aquesta ocasió, Elastigirl lidera una campanya perquè tornin els superherois, mentre que Bob és l’encarregat de cuidar l’adolescent Violet, el jovenet Dash i el bebè Jack-Jack, que tot just ara comença a revelar els seus poders. 14 anys després de la primera pel·lícula, el seu director i guionista, Brad Bird, repeteix en una seqüela que també es projectarà en català a diverses sales del país.

Down a dark hall
Basada en la novel·la de 1974 de l’escriptora Lois Duncan, Down a dark hall, la nova pel·lícula del director espanyol Rodrigo Cortés (Buried, Luces Rojas) explica la història de cinc adolescents que són enviades a l’internat Blackwood, on la misteriosa Madame Duret (Uma Thurman) hi imparteix un programa experimental d’ensenyament. Aviat començaran a produir-se fenòmens sobrenaturals i diversos secrets, visions i somnis estranys sortiran a la superfície.
 

Solo

Basada en fets reals i ambientada a Fuerteventura, la pel·lícula tracta la història d’Álvaro Vizcaíno, un jove surfista que durant un dels seus entrenaments cau per un precipici de la zona més inaccessible de l’illa. Durant les 48 hores posteriors a l’accident, l’agonia serà incessant i Álvaro haurà de vèncer la seva naturalesa i les pors per intentar sobreviure. El català Alain Hernández, i Aura Garrido protagonitzen aquesta cinta d’Hugo Stuven

Hotel Artemis
Ambientat en la ciutat de Los Ángeles, aquest thriller policíac tenyit de ciència-ficció narra la inevitable espiral de violència que desencadena l’atac a l’Hotel Artemis, un hospital exclusiu per a delinqüents regit per Jean Thomas (Jodie Foster) i regulat per unes normes molt estrictes. Amb aquest film basat en un guió propi, el productor i guionista Drew Pearce (Iron Man 3, Misión: Imposible – Nación secreta) debuta en la direcció de llargmetratges.
 

Dos mujeres

La vida de Claire, una llevadora preocupada per l’imminent tancament de la secció de maternitat on treballa, patirà un gir de 180 graus amb el retorn de Beatrice, una amant del seu difunt pare que no veia des de feia més de 40 anys. Una comèdia dramàtica francesa escrita i dirigida per Martin Provost (Séraphine, El vientre de Juliette, Violette).

Caso Murer: El carnicero de Vilnius

La pel·lícula narra els deu dies de judici als que es va haver d’enfrontar Franz Murer, exoficial austríac de les SS, per les atrocitats comeses contra els jueus al Gueto de Vilna entre 1941 i 1943. Els supervivents de la massacre que l’acusaven cercaven ara satisfer la seva set de justícia després que Murer fos absolt en un dels judicis més vergonyosos del segle XX.

Daddy cool

En aquesta comèdia francesa, Adrien, un home de 40 anys, decideix muntar una llar d’infants al seu apartament conjugal després que la seva dona Maud l’abandoni per la seva immaduresa. Adrien haurà de demostrar a l’amor de la seva vida que està preparat per formar una família. 

Nico, 1988

Una pel·lícula biogràfica que narra en un format de road movie els darrers anys de vida de la cantant de The Velvet Underground, Christa Päffgen, més coneguda com a Nico. La seva addicció a les drogues, el seu únic fill Ari, la música, les lletres, les actuacions… una aproximació a qui també va ser musa de Warhol.

Siempre juntos (Benzinho)

El director i guionista Gustavo Pizzi explica la seva pròpia història personal en un film protagonitzat per Karine Teles, que es posa en la pell d’Irene, una dona de 40 anys que viu a Rio de Janeiro juntament amb els seus quatre fills, a més de la seva germana i el seu nebot, víctimes de maltractaments. El més gran dels seus fills aconsegueix un contracte amb un equip d’handbol alemany i haurà de traslladar-se a viure a un altre país. Així, Irene haurà d’enfrontar-se a una nova vida sense ell i lluitar per no caure en l’ansietat.

Anar a la font
La Llança

Powered by WPeMatico

Translate »