La guerra familiar a El Corte Inglés acaba amb l’expulsió de Dimas Gimeno

Rate this post

El consell d’administració d’El Corte Inglés ha destituït de forma fulminant Dimas Gimeno i ha nomenat Jesús Nuño de la Rosa, l’actual conseller delegat, com a nou president. Les germanes Marta i Cristina Álvarez han fet valer el capital per expulsar el seu cosí de la presidència.

Set consellers, que sumen el 70% del capital, han votat a favor de la destitució de Dimas Gimeno. Des de mitjans de maig, quan els consellers van impulsar una petició per analitzar un possible cessament, la situació del president s’havia tornat insostenible.

El directiu que Isidoro Álvarez (el seu oncle) va elegir per governar l’empresa ha durat menys de quatre anys. Ara, el consell l’ha privat de tots els càrrecs, per la pèrdua de confiança en la seva gestió i després d’una campanya d’hostilitats que l’ha acabat enfrontant amb totes les famílies de la casa.

Jesús Nuño de la Rosa, és home de confiança de les germanes Álvarez. L’objectiu de la companyia és ara fer valer l’estabilitat accionarial, la situació financera i posar rumb estratègic a la companyia. A tot això, cal sumar l’anunciada sortida a borsa d’El Corte Inglés.

De la Rosa estarà acompanyat de Víctor del Pozo qui, com a conseller delegat, gestiona el desenvolupament del negoci en l’àrea de retail.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »