La Guàrdia Civil escorcolla la Federació Catalana de Futbol

Rate this post

Matí molt mogut a la Federació Catalana de Futbol. La Guàrdia Civil està realitzant registres a la seu de la FCF i en diverses localitzacions més relacionades amb la Federació en plena investigació del cas Soule, que va fer fora Ángel Maria Villar de la direcció de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

Una operació que pretén treure més informació sobre els pressupostos destinats a les reformes de les seus de la FCF a Barcelona, Tarragona, Sabadell i Vilafranca del Penedès, segons avança La República Esportiva. Unes accions que centren totes les mirades en Andreu Subies, president de la FCF fins l’elecció de Luis Rubiales a la RFEF, quan va marxar per ser el seu vicepresident econòmic el passat mes de maig.

La investigació és una de les branques del cas Soule, per la corrupció d’Ángel Maria Villar a la RFEF, en el qual va ser acusat de delictes d’administració deslleial, apropiació indeguda, corrupció entre particulars i falsedat documental. A hores d’ara la Guàrdia Civil ja hauria efectuat les primeres detencions a la FCF.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »