La germana de Froilán, amb un estil molt ‘chic’ a una desfilada

Rate this post

Victoria Federica segueix acaparant titulars. Sempre s’havia postulat com la neta Borbó més discreta, però últimament no para de cridar l’atenció. Aquesta setmana ha fet 18 anys i ha aconseguit que la infanta Cristina i els fills tornin a La Zarzuela per celebrar-ho. Molta gent s’ha fixat en el curiós tatuatge que ha estrenat, així com s’ha esbrinat que el pare li ha regalat unes luxoses sabates de marca. 

Doncs bé, ara ha anat més enllà i ha decidit fer acte de presència en un esdeveniment social. La revista Telva ha organitzat aquest dimecres una desfilada que ha reunit molts famosos. Però entre tots ells ha destacat ella.

Victoria Federica riu GTRES

GTRES

Acompanyada de dues amigues, la jove Marichalar arribava a l’acte amb un outfit molt glamurós. Ha optat per una jaqueta blava d’estil quimono amb dibuixos orientals en marró sobre una camisa d’estil pijama blanca.

Ho ha combinat amb uns texans de campana i una cartera de mà d’estampat de serp. La llarga trena que ha lluït deixava al descobert unes arracades molt chic de forma de fulla en daurat. I als peus? En aquesta ocasió ha volgut anar còmoda. 

victoria federica desfilada GTRES

GTRES

victoria federica desfilada telva

L’assistència de Victoria Federica a la desfilada no és molt sorprenent, per això. I és que l’escenari el tenia a prop de casa, ja que es va fer a l’hipòdrom de La Zarzuela. Fins fa poc, era la infanta Elena qui acostumava a donar suport a aquest esdeveniment de moda.

La van veure xerrant animadament, còmoda en un esdeveniment així i veient-se envoltada de famosos. Agatha Ruiz de la Prada, Carmen Lomana, Fonsi Nieto o Laura Matamoros també van assistir-hi. Però el més curiós va ser veure-hi el torero Gonzalo Caballeroamb qui se l’ha relacionat més d’un cop-. Haurien quedat per anar-hi junts?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »