La frase lapidària d’Òscar Andreu pel vergonyós judici a Torra

Ja fa molt de temps que sembla que a Catalunya hi hagi carta blanca a l'hora de jutjar i coartar llibertats polítiques. El tot s'hi val amb els indepes ara ha col·locat en la diana el president de la Generalitat, Quim Torra, que tindrà l'honor de ser el primer president de la Generalitat que sigui jutjat en actiu. Torra s'enfronta a un delicte de desobediència per no haver tret una pancarta amb el llaç groc demanant la llibertat dels presos polítics del balcó de Palau durant la campanya electoral del 28 d'abril passat. La Fiscalia demana que s'inhabiliti el president durant 20 mesos i una multa de 30.000 euros. 

torra laura borras mireia comes

Mireia Comas

El president Torra ja ha entrat al TSJC, acompanyat, entre d'altres, de la seva dona, del seu advocat, de Laura Borràs o de Pere Aragonès, que han volgut donar-li el seu suport en una nova mostra de la vergonya aliena que provoquen sovint les institucions judicials quan de Catalunya es tracta. Òscar Andreu, des de bon matí, ja feia una sentència incontestable al seu compte de Twitter resumint el que està passant d'un temps ençà amb les màximes autoritats polítiques del país i posant una xinxeta virtual com a recordatori del dia:

Una frase lapidària que té una fortíssima càrrega de sarcasme, i, lamentablement, de realitat. No ha estat la primera vegada que passa, i segur, coneixent el percal, que tampoc serà la darrera. Com indica el text de la notícia destacada per un dels directors de La competència de RAC1, nou dels darrers onze presidents catalans han estat destituïts per l'Estat, exiliats, empresonats, executats o condemnats per defensar el dret a decidir:

 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: