La frase de Díaz Ayuso sobre els votants del PP que ha generat una mofa viral

La candidata del PP a la Presidència de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, està vivint aquest dimecres la segona jornada de glòria durant el debat d'investidura on serà escollida com a nova presidenta dels madrilenys amb els vots a favor del seu partit, de Cs i de Vox. De la formació ultra, per cert, s'ha desfet en elogis, personalitzats en Rocío Monasterio ("Señora Monasterio, solamente por las reacciones que provocan sus palabras en la izquierda, me demuestra que usted y yo estamos más unidas de lo que ellos quisieran"). Dios (o els votants) los crían y ellas se juntan. I orgulloses, tu. Unes Pili i Mili dretanoses i cofoies d'anar de la maneta, paraules que han generat alguns memes molt pertinents:

Díaz Ayuso ha estat especialment bel·ligerant amb l'esquerra, a la que ha presentat com "resentida y dolida por haber rozado el Gobierno de la Comunidad de Madrid, de haber hecho contra ella una campaña machista y repugnante y metiendo por medio a su familia". L'hemicicle de l'Assemblea de Madrid ha vist com la candidata del PP també tirava d'ironia per criticar els seus oponents. Però les paraules triades han generat una mofa immediata, no només a la pròpia assemblea, amb la resta de diputats de la Cambra de les altres formacions, sinó també a la xarxa. Especialment, quan parlant amb sarcasme, ha dit la frase:

La cara (i el gest) d'Ángel Gabilondo, candidat del PSOE a Madrid i que va aconseguir més vots en les passades eleccions, fent que si fa no fa, una mica sí que ho són, ha estat la primera de moltes reaccions:

gabilondo

Antena 3

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: