La foto sense maquillar de Carlota Corredera

Rate this post

La presentadora de Cámbiame acaba de publicar la millor promoció del seu programa de canvis de look: ensenyar-se sense maquillar. El format de La Fábrica de la Tele perilla per les males audiències i per fallit el canvi de format, passant a ser en directe i amb nous experts en imatge. Es manté per sota del 10% i això és verí per Paolo Vasile a Telecinco. La presentadora fetitxe d’Òscar Cornejo, amo de la productora, va dirigir i/o presentar multitud dels seus programes (Sálvame, Hormigas blancas, Deluxe, Hable con ellas, Las Campos…) i va protagonitzar una història de superació deixant enrera la seva obesitat. Ella mateixa s’encarrega d’ensenyar el camí publicant manuals de dietes. Ara demostra que el maquillatge també és important:

El programa no apareix mai entre els més vistos d’abans de dinar, a estones el supera Arucitys o gairebé sempre La ruleta de la suerte o Corazón de TVE. A Catalunya el TN migdia el triplica. Corredera té seguidors i detractors, no tant pel que diu, com Jorge Javier, sinó per què representa. Fa la feina de manera professional però sense segell propi. El programa ha tingut polèmiques, com quan va rebutjar canviar un català que lluïa un llaç groc a la solapa, i molts enyoren la catalana Marta Torné a qui va substituir.

 

A post shared by Carlota Corredera (@carlotacorredera) on

L’abans i després més evident de la TV desde Leticia Ortiz. Corredera no se n’amaga i és ella qui es mostra al natural. Grassa, prima, maquillada o pintada com una porta. Les xarxes protesten que tot ho presenti ella. En època d’estrelles que s’ho creuen massa, una alenada d’aire fresc amb una presentadora que és portada de revistes en bikini als 43 anys i no pel 90-60-90 d’Alba Carrillo, ni per les operacions de María Patiño, ni per la incontinència verbal de Jorge Javier. L’equip de Cámbiame tremola per si tanquen el programa aviat però ella seguirà allà, com el dinosaure de Monterrosso.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »