La foto nu del protagonista de ‘Juego de tronos’ amb la qual l’acusen d’infidel

Rate this post

A ‘Jon Snow’ li estan caient chuzos de punta. La nevada que cau a Invernalia no és res comparada amb la que està caient sobre el seu matrimoni. Kit Harington, l’actor que dona vida al protagonista de Juego de tronos es va casar fa uns mesos amb la seva companya de repartiment Rose Leslie (“Ygritte”).

ygritte jon snow

Game of Thrones HBO

Però ara qui ha aparegut en la vida de l’intèrpret és una model russa que assegura que ha mantingut relacions sexuals amb Harington tant abans del seu enllaç amb Leslie com després, de manera secreta i esporàdica. Olga Vlasova diu que van iniciar un romanç a Luxemburg i per donar veracitat a les seves declaracions, ha filtrat unes fotos que semblen d’una habitació d’hotel, en la que es veu a ‘Jon Snow’ despullat, amb els genitals pixelats, estirat damunt un llit, adormit i amb una mà agafant un ordinador portàtil.

kit harington despullat

@dom2magazine

kit harington despullat2

@dom2magazine

El que ha publicat Olga Vlasova sobre la seva relació amb Kit Harington és completament fals, ja que ni ell ha estat a Luxemburg ni coneix Olga Vlasova“, ha dit en un comunicat el seu representant. Sobre com han anat a parar les fotos de l’actor nu al mòbil de la dona que l’acusa no diu ni ase ni bèstia.

kit harington gtres

GTRES

Si bé ella no apareix en les fotos, no s’ha demostrat que fos la model qui li va fer. La dona de Harington, Rose Leslie, tampoc s’ha pronunciat al respecte. Una polèmica que arriba cinc mesos abans que s’estreni la darrera temporada de la sèrie més famosa del moment. Veurem què passa amb Tyrion, Daenerys, Jon Snow i Cersei. De moment, a ulls de Harington qui ha agafat el relleu de la malèfica Lannister com a malson en la vida real és la model. Divorce is coming?

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »