La foto més emotiva: els fills petits d’Oriol Junqueras, Lluc i Joana, a la Marxa

El pres polític que ha rebut la condemna més severa per fer un referèndum on van votar més de dos milions de catalans és Oriol Junqueras. Tretze anys privat de llibertat. El vicepresident d'aquell govern és qui passarà més temps a la presó i té dos fills petits, en Lluc i la Joana, de 8 i 4 anys. La seva mare, Neus Bramons, els manté lluny del focus però en un dia molt especial de lluita contra la injustícia comesa contra el seu pare, els ha portat a la Marxa per la Llibertat. A peu per una autopista vora el mar camí de la capital del país. Aquest 18 d'octubre el recordaran anys. Aquesta és la foto:

lluc joana twiter junqueras

Junqueras els dedica dues paraules "En marxa Lluc i Joana". En preserva la intimitat de les cares però no vol ocultar que són dos menors que trigaran una dècada en poder jugar amb el seu pare en total llibertat. Els seguidors del líder d'ERC s'han emocionat:

oriol junqueras GTRES

GTRES (Arxiu)

Aquest divendres de vaga i de marxes, 18 d'octubre, és Sant Lluc, el nom del fill gran. Lluc Junqueras, com la seva germana, pot estar orgullós de tots dos, del pare i del país.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: