La foto al natural de Penélope Cruz que revoluciona la xarxa

Rate this post

El darrer èxit de Penélope Cruz ha estat interpretar el paper de Donatella Versace a la sèrie American Crime Story. L’actriu madrilenya dona vida a qui possiblement sigui una de les dones més maquillades i operades del planeta Terra, la germana del difunt dissenyador.

L’actriu espanyola és tota una estrella internacional, i sovint passeja el seu talent per grans superproduccions com Zoolander 2 o Piratas del caribe: en mareas misteriosas. Ella i Javier Bardem són la parella per excel·lència del cinema patri exportat a Hollywood i les catifes vermelles se la rifen:

La seva imatge ja és la d’una actriu top, i allà on vagi acostumem a veure-la maquillada i lluint uns modelets d’acord amb l’ocasió. En una enquesta recent, el seu cos va ser el triat pels pacients dels cirurgians plàstics de Hollywood com el més desitjat. Però pel que fa al seu rostre, Cruz és la cara, mai més ben dit, de nombroses marques de cosmètics i embelliment, com L’Oreal o Lancome.

Per això, una de les darreres publicacions que ha fet al seu compte d’Instagram ha deixat tothom bocabadat. Per un moment, als usuaris els ha tornat a la memòria aquella Luz de Belle Epoque, aquella Silvia de Jamón, jamón o aquella protagonista anònima del videoclip de Mecano La fuerza del destino, en els temps que era adolescent i parella de Nacho Cano:

En aquella època, si fa no fa, Penélope Cruz era així:

I ara, trenta anys més tard, l’actriu s’ha fet una foto al natural, sense maquillatge, que ha sorprès al mateix temps que ha recordat aquella nena que ja no és. Fins i tot, en la foto llueix les mateixes trenes…

Només li falta el barret a la foto d’adolescent. Lluir així, sense els llavis pintats ni eyelines, ha fet que es tregui anys del damunt. “¿Alguna vez envejeces?”, “Lo que me encanta de ti es que eres una belleza natural”, “Bella, y sin maquillaje aún más” o “Qué guapa sin maquillaje. Con lo difícil que es eso para todas” són algunes de les floretes que li han llençat els seus seguidors. No és l’única que ha aparegut tal qual en les darreres hores. L’actriu de Cuerpo de élite, Cristina Castaño, també ha fet una publicació similar, acabada de llevar:

Penélope Cruz està radiant. Cristina Castaño també. Però se les reconeix. Encara queden lluny de l’impacte que va provocar aquesta foto d’una megafamosa

 cristina aguilera sense maquillar2

Era Christina Aguilera. I sense maquillar, també semblava la seva germana petita, com Penélope Cruz.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »