La Fiscalia avala la querella d’Hablamos Español contra Buch, Madaula i Dalmases

Rate this post

La Fiscalia ha informat a favor de l’admissió de la querella presentada per l’entitat Hablamos Español -contrària al sistema educatiu català-, contra el conseller de l’Interior, Miquel Buch i els diputats de Junts per Catalunya Aurora Madaula i Francesc de Dalmases, entre d’altres.

L’entitat Hablamos Español es va querellar el passat mes de setembre contra les persones citades pels fets que es van produir en el decurs de la manifestació convocada per la part querellant, que no va poder finalitzar al lloc previst, la plaça de Sant Jaume, per la presència d’una altra manifestació de signe contrari en aquella localització.

La querella, segons ha informat la mateixa entitat contrària a la immersió lingüística, va recaure en el Jutjat d’Instrucció 32 de Barcelona, que ara ha rebut l’informe de la Fiscalia, on s’afirma que els fets denunciats per Hablamos Español podrien “indiciàriament, ser constitutius de delicte”, raó per la qual es mostra a favor de l’admissió a tràmit de la querella.

La querella també inclou denuncies contra el Director General d’Administració de Seguretat d’Interior, Jordi Jardí Pinyol, l’activista Fredi Bentanachs i tres agents dels Mossos d’Esquadra.

Anar a la font
Jordi Palmer

Powered by WPeMatico

Translate »