La final de la Champions també mira cap als Estats Units

Rate this post

Si el salt de la Lliga als Estats Units ha provocat molta controvèrsia a Espanya, ara potser en provocarà més la intenció de portar una final de la Champions League a Nova York. Aquesta informació l’ha confirmada Jaume Roures, fundador i director general de Mediapro, a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’.

“S’està negociant una final de la Champions a Nova York”, ha afirmat Roures. Una conclusió que s’arriba després de les últimes gestions de la UEFA per seguir estenent el negoci de la millor competició de clubs a nivell europeu.

Barça Chelsea Champions quarts de final EFE

EFE

Precisament la informació confirma les intencions avançades ja fa gairebé quatre mesos del The New York Times. Aleshores, a finals del mes de maig, el prestigiós diari estatunidenc afirmava que els dirigents de la UEFA estaven discutint disputar la final de la Champions League a la ciutat de Nova York.

Però aquesta no era l’única opció ja que ciutats com Miami o Doha es presentaven com a alternatives. Un objectiu estratègic que podria seguir els passos del Girona-Barça de Miami.

Anar a la font
Bernat Aguilar

Powered by WPeMatico

Translate »