La filla d’Isabel Preysler llança una marca de roba inspirada en Déu

Rate this post

Tamara Falcó, la filla més mediàtica i polèmica d’Isabel Preysler, ha acaparat un munt de titulars. La fama de pija tonta malcriada l’ha perseguit sempre, arribant a afirmar ella mateixa davant Bertín Osborne que són rumors certs “perquè sóc filla de pares separats”. Protagonitzant una declaració estrident rere una altra, és el seu amor cap a Déu el més sorprenent de tot.

Tothom va quedar bocabadat quan va explicar que volia ser monja, tenint com a únic objectiu a la vida servir el Senyor. De frases lapidàries sobre aquest tema n’ha deixat anar unes quantes: des de “Dios no tiene WhatsApp pero es mi contacto favorito” a “El Papa es la pera”.

L’hereva del Marquès de Griñón no se n’amaga de la seva manera peculiar de viure la vida i el luxe, tenint en el seu Instagram la clara prova d’això. A Tamara li encanta publicar fotografies anant a les festes dels VIPS, cuidant-se als millors centres de bellesa amb la seva mare, comprant roba sense parar…

 

Facing the future like 

A post shared by Tamara Falco Preysler (@tamara_falco) on

 

Je ne pouvais pas partir sans un petit café  #seemyparis

A post shared by Tamara Falco Preysler (@tamara_falco) on

La seva afició per la moda i els complements li ve de sèrie, tenint a la sang el bon gust i l’elegància. És precisament per això que ha decidit barrejar les seves dues aficions més grans: la fe religiosa i la passió pels vestits. Com? Llançant la seva pròpia marca de roba TFP (anomenada així per les seves inicials). La primera col·lecció no té un nom molt més original, però sembla evidenciar que la marca tindrà aquest aire boho chic que tan de moda està. Amb Little Details busca endinsar-se de ple a la indústria tèxtil, intentant fer-s’hi un nom.

Les peces de roba que ha ensenyat de moment són totes lleugeres, de teixits vaporosos, encaix i estampat floral. Un estil estiuenc, càlid i juvenil que de ben segur entusiasmen les jovenetes de la jet-set. Els preus són elevats, però tampoc desorbitats com molts pensaven tenint en compte que està tot fet a mà “pels millors artesans espanyols”. Els vestits són únics i costen des de 180 € fins a 650 €, convertint-se en una inversió que ja pot durar un quant temps…

captura tamara falco

 

A post shared by TFP byTamaraFalco (@tfpxtamarafalco) on

 

Gachi Jumpsuit  #sstfp18 #littledetails

A post shared by TFP byTamaraFalco (@tfpxtamarafalco) on

La carta de presentació de la marca no té pèrdua, presentant-se i dient que els seus vestits són macos: “bells i un reflexe de la bellesa de Déu”.

captura tamara falco 2

La jove dissenyadora és filla de qui és, i com és lògic està intentant aprofitar-se d’aquesta posició. El primer que ha fet ha estat demanar la seva mare i la seva germana Ana Boyer que fessin de models, lluint les seves peces per fer-ne publicitat. 

Aconseguirà Falcó triomfar amb aquesta nova faceta o se n’acabarà cansant aviat? Caldrà veure quants vestits ven i a quines famoses recorre per fer-li promoció. 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »