La festa dels adolescents més rics d’Espanya amb Froilán d’esmòquing

Rate this post

Una de les curiositats més esteses en aristocràcia és que l’única persona davant la qual s’hauria d’inclinar la reina d’Anglaterra per tenir més títols nobiliaris que ella és la Duquessa d’Alba. Així que no és estrany que a la posta de llarg de la neta petita dels Alba, la filla d’Eugenia Martínez de Irujo i el torero Fran Rivera, hi anessin convidats els nets grans dels reis: els Marichalar. Cayetana Rivera ha fet 18 anys i li han eclipsat la celebració els dos royals més amants de la festa: Froilán i Victoria Federica. L’adolescent ha heretat l’afició per la nit del seu germà i la mateixa setmana que també feia 18 anys ha protagonitzat la seva primera baralla en un local de matinada. Ha empalmat les festes i vestia així per anar a la majoria d’edat de Cayetana:

victoria federica vestida de gala GTRES

GTRES

La invitació exigia vestit d’etiqueta i els modelets de les adolescents convidades eren de botigues de roba cara, dignes de catifa vermella. Els amics dels Alba no pateixen de la butxaca. Encara més rigorós va ser el dress code dels nois: esmòquing com el que va haver-se de posar Froilán, que no ha nascut per a roba tan ajustada i l’etiqueta li queda com a un Cristo unes pistoles. Ell és més de festes hawaianes:

froilan smoquing GTRES

GTRES

froilan hawaiano portada gran

@luistorremocha

El negre rigorós dels germans Marichalar evoca els vestits del seu pare. Jaime de Marichalar des que va abandonar Zarzuela no toca ni quarts ni hores. Els seus fills han heretat el seu gust per la diversió i la moda. La petita dels Alba va triar un vestit molt més festiu, de vermell pujat que va lluir al costat de la seva mare:

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Eugenia (@eugeniamartinezdeirujo) on

La festa a Sevilla va reunir bona part dels adolescents de les famílies més riques d’Espanya. Però algú hauria de dir a Eugenia Martínez de Irujo que cap adolescent vol veure la seva mare rondant per la seva festa dels 18 anys. Tot i que qui paga, mana.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »