La fastigosa imaginació del “cantant de VOX” i l’educació sexual

José Manuel Sototrobador ultra espanyol per antonomàsia, acaba d'acomiadar una de les últimes neurones que passejaven pel seu cervell. Un funeral amb honors i xerinola tavernaris, gràcies a una piulada marca de la casa que, segurament, sigui una de les més fastigoses que ha fet mai a les xarxes. Ja saben que les hordes fatxes tenen nova croada reaccionària amb l'anomenat 'pin parental', i qualsevol excusa, argument, bogeria o bajanada serveix a la causa. La mesura i la decència no importen un rave, la qüestió és dir-la ben grossa mentre apuren l'últim glop del 'sol y sombra' i fan volar la seva imaginació. I Soto, en aquest apartat, té tres màsters, dos postgraus i un bon grapat de mencions honorífiques.

monasterio i vox

VOX.es

Quin argument de pes, ben fonamentat i edificant fa servir l'andalús per reclamar la censura de pares i mares respecte de les matèries de diversitat o igualtat a les escoles? Doncs una bestiesa cum laude, digna de ments pertorbades. Ho té tot: "Yo me pregunto una cosa, a los niños (y niñas) musulmanes también los obligarán a participar en los talleres de ideología de género y en las clases prácticas de masturbación grupal o los liberarán por respeto a su cultura?" L'home acompanya la seva pregunta amb una notícia de diari que recolzaria la seva tesi: "No me invento nada". Llàstima que, com tot a la vida del cantant, sigui només fruit de la seva perversa forma de mirar el món. La notícia no parla de cap escola ni de nens ni nenes, sinó de la iniciativa d'un col·lectiu que, finalment, no va oferir el "taller de masturbación" a les instal·lacions de la Junta d'Andalusia, sinó en un bar de copes. Ara bé, José Manuel és d'aquells de l'embolica que fa fort, i barreja tot per vomitar la frase més abjecta possible. Els tuitaires ja ni riuen, només el compadeixen.

José Manuel Soto armada @josemanuelsoto oficial

José Manuel Soto @josemanuelsoto_oficial

Ja ho dèiem fa uns dies: Qui necessita imperiosament un 'pin parental' és VOX i la seva legió de 'palmeros' incendiaris. Cap nen a prop de cavernícoles. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: