La Euro 2020 s'ajorna a 2021 pel coronavirus

El coronavirus s'ha emportat per davant el gran torneig futbolístic d'aquest any: la Eurocopa 2020 . La UEFA ha decidit posposar-la per 2021, després d'haver consensuat entre totes les seves parts què fer davant l'avanç de la pandèmia.

La impossibilitat de garantir no només la seguretat de la competició, sinó la preparació dels futbolistes ha estat determinant. Aquest any, a més, amb més motiu, atès que per commemorar els 70 anys de la UEFA s'anava a disputar per seus a tot el món.

Les noves dates seran del 12 de juny a l'12 de juliol de 2021. L'objectiu amb aquest ajornament és alliberar el mes de juny de 2020 perquè es puguin disputar aquí les competicions de clubs que falten per decidir-se, com la Champions League i la Europa League .

Sede de la UEFA en Nyon (Suiza)

La decisió s'ha pres en la reunió que han mantingut aquest dimarts els membres de la UEFA per videoconferència, on també han de determinar què fer amb les competicions locals de cada país i amb els tornejos continentals. A la reunió han participat, a més dels responsables de la federació europea, l'Associació de Clubs Europeus (ECA), de les Lligues professionals (EPFL) i de l'sindicat de futbolistes (FIFPro).

La decisió s'ha pres per unanimitat. El president de la RFEF , Luis Rubiales , ha estat un dels que ha participat en la votació, des de la seu de l'organisme a les Rozas.

[Embedded content]

20 minutos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *