La directora de Seguretat cessada per transportar urnes denuncia l’actuació del Ministeri d’Interior

Rate this post

La directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), Annabel Marcos, cessada en virtud de l’article 155 per haver transportat urnes de l’1-O, ha trencat avui el seu silenci. Denuncia que es va assebentar de la seva destitució per la premsa i que el Ministeri d’Interior només l’ha justificat després, per “falta de confiança” arran de la informació publicada a ‘El Español’. Marcos ha negat la notícia però s’ha reservat donar explicacions perquè està “convençuda” que se li obrirà un procediment judicial per aquests fets i serà en instàncies judicials on es vol defensar.

La directora cessada de l’ISPC també estudiarà si empren accions legals contra el mitjà de comunicació que va filtrar la informació. Marcos ha criticat, com a advocada, que una acta dels Mossos d’Esquadra, “privada”, acabi publicada en un mitjà de comunicació

D’altra banda, ha explicat que se sent “víctima del 155”, “trista per no haver pogut seguir l’encàrrec que li va fer el conseller Forn” però també “tranquil·la i recolzada”.

El el BOE i el DOGC faran oficial demà, el cessament d’Annabel Marcos com a directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »