La desagradabilíssima foto d’Abascal afaitat i amb les celles depilades

L'Ajuntament de Madrid no aprovarà una declaració institucional amb motiu del 8 de març. Vox (què estrany) no ha respost a la iniciativa del Govern d'Almeida per pactar un text amb tots els partits… Santiago Abascal no és un ésser francament desagradable pel seu aspecte, sinó pel que surt de la seva boca. De la seva i de la dels seus acòlits. El partit ultra no para de donar mostres provades per sortir en globus del Congrés si hi hagués un mínim de decència en els que li han donat el seu vot a una formació homòfoba, racista, masclista i tots els istes que els hi vinguin al cap.

santiago abascal efe

Efe

Però és que a més a més, el seu look de vegades també fa la mateixa grima que les seves idees. I això és el que ha passat amb una imatge antiga que ara ha recuperat la xarxa, corresponent a l'època en què Abascal abraçava la derechita cobarde del PP, després d'afiliar-se de jove i de ser-hi membre al País Basc. Una època on fins i tot imitava la sempiterna gavina voladora dels populars fent servir les seves celles depilades, l'únic mostra pilosa en una afaitada cara que ara ha estat la riota dels usuaris.

El passat estilístic del líder de Vox, abans de deixar-se la barbeta de conqueridor, ja va ser motiu de befa per Máximo Pradera, però ara, la xarxa encara s'hi abonat molt més:

El hábito no hace al monje. Ni la barba fa un feixista. D'afaitats també n'hi ha. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: